top of page
DSC_3086-2.jpg

EDO®
Mari Vidgren

Olen osallistunut Englannissa Brightonissa eläinosteopatiakoulutukseen, jonka jälkeen suoritin Saksassa hevososteopaattitutkinnon Equine Diplomat Osteopath EDO.  

Lisäksi olen suorittanut koiraosteopatian lisäopinnot, sekä hevosen ravitsemustieteen jatko-opintoja yliopistossa Englannissa. Tällä hetkellä opiskelen  terveyden edistämistä maisterin tutkinto-ohjelmassa. 

Wisdom begins in wonder.

Näin kuuluivat Socrateen kuuluisat sanat. Ilman ihmettelyn ja arvostuksen tunnetta elinikäisen oppimisen kyky katoaa. Viisaus on kykyä ajatella ja toimia käyttämällä tietoa, kokemusta, ymmärrystä, maalaisjärkeä ja näkemystä. Sama viisaus sopii mielestäni osteopatiaan, kun luulet tietäväsi et tiedä ehkä mitään. Etkä koskaan ole valmis. Viisautta on myös kunnioittaa luontoa.

 

Osteopatian isän A.T. Stillin mukaan luonto tekee tehtävänsä mikäli osaat asetella palaset kohdalleen. Anatomian ja fysiologian perinpohjainen tietämys antavat minulle tiedot ja taidot terveyden tavoittelemiseksi. Kehon kuuntelun ja näppituntuman kautta taidot kääntävät palaset paikoilleen; Terveys alkaa virtaamaan taas hoidettavassa kehossa. 

 

Loppu onkin sitten luottamisesta kiinni. Luotan, että luonto tekee lopulta työnsä, kun se sille sallitaan.

Jokaisen käytöksen alla on tunne. Ja jokaisen tunteen alla piilee tarve.

Kun täytämme tämän tarpeen sen sijaan, että keskitymme käyttäytymiseen, alamme käsitellä syytä, ei oiretta
.

Yhteistyössä.

Valitsen ympärilleni osaajia ja huippulaadukkaita tuotteita. Sellaisia, joita käytän myös omille hevosillemme. Alla näet yhteistyökumppanini, toivon että löydät heiltä myös oikeat valmisteet ja varusteet myös oman hevosesi/koirasi hyvinvointiin.

nutrolin logo.png
riemu-150 (2).png.webp
514f4d_1ba27dcee3ce458190c46575f8515dba~mv2.png
eezypay_maksutavat_uusi-1024x251.jpeg
800px-Eezy_Kevytyrittajat_logo.png
bottom of page